SALADE MET KIP EN BULGUR

Heerlijke frisse salade met Bulgur en Kip. Kook 240ml water en laat de Bulgur 10 minuten koken. Wanneer de Bulgur gaar is roer je er een theelepel kruiden Couscoussalade door. Laat de Bulgur afkoelen en snijd ondertussen de Tomaten, Bleekselderij en de Komkommer in stukjes. Bak of gril de Kipfilet gaar en laat deze afkoelen. Roer alle ingrediënten door elkaar samen met nog een theelepel kruiden voor Couscoussalade, de Koriander en het sap van de Citroen. Wanneer je de salade als maaltijd gebruikt kan je er nog wat brood of een wrap bij nemen.

300gram bevat 191 Caloriën – 21.2 gram Koolhydraten – 20.1 gram Eiwitten – 2.4 gram Vetten

Ingrediënten voor 3 porties van ongeveer 300 gram:

75gr Ongekookte Bulgur

300gr Kipfilet

3 Stengels Bleekselderij

3 Grote Tomaten

1 Halve Komkommer

1 Eetlepel Koriander

2 Theelepels Kruiden Couscoussalade (van Verstegen)

Halve Citroen