Mijn naam is Ilja daane, ik ben 46 jaar, sinds 2016 eigenaresse van Ilja personal training. Voor deze tijd heb ik jaren groeps- en fitness lessen en personal trainingen gegeven bij een fitness centrum in Laren Gld. Inmiddels ben ik nu 2 jaar werkzaam voor mij zelf. Ik begeleid mijn klanten op het gebied van training en voeding en ben er van overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om het beste uit zichzelf te halen. 

Mijn streven is om samen te werken naar een doelstelling die bij je past doormiddel van training en verandering van leefstijl zodat een blijvend resultaat mogelijk is. Behalve dat vind ik dat trainen leuk moet zijn, want wat hou je het langste vol? De dingen die leuk zijn, ik wil dat jij met plezier komt trainen maar ook voldaan weer weggaat na je training.

Ik geef Personal Training en Personal Group Training in Ede in de studio van Lijfstijl centrum-franken. Bij verschillende sportscholen Geef ik Bodyshape, Bodypump, Grit en Crosstraining.

Naast les geven train ik uiteraard zelf ook en doe ik mee aan fitness wedstrijden. Van jongs af aan deed ik aan sport, wielrennen, atletiek, schaatsen, hardlopen en crossfit. Mijn grootste passie is toch de krachttraining/bodybuilding. Ik vind het geweldig dat je doormiddel van training en voeding een bepaald physique kan ontwikkelen, als een soort beeldhouwer je lichaam trainen en shapen tot in perfectie, mijn passie!

Ik ben opgeleid bij Chivo-Kennisinstituut Vitaliteit & Leefstijl, Fitvak en les Mills (Bodypump en Grit series).