PERSONAL GROUP TRAINING

Personal Group Training is een small group training waarbij getraind wordt in groepen van maximaal 8 deelnemers. Bij personal group training heb je een stok achter de deur want je maakt niet alleen een commitment naar je zelf maar ook naar de rest van de groep.

Samen met je coach wordt er 30 minuten hard getraind om het beste uit je zelf te halen. De trainingen zijn altijd pittig maar ook leuk, we motiveren elkaar en omdat de groepen niet te groot zijn wordt er door je coach altijd goed op je techniek gelet zodat jij het maximale uit je zelf kan halen.

Small group training is zeer effectief, je hebt altijd begeleiding net zoals bij personal training alleen de kosten zijn lager. En samen trainen is gezellig, wil je fitter worden, afvallen, je lichaam meer shapen, alles is mogelijk. Naast de trainingen wordt er altijd een voedingsadvies gegeven en wordt er regelmatig gewogen en gemeten om je vorderingen in kaart te brengen.

Woensdagavond 19.00-19.30uur  en 19.40-20.10uur Les Mills – Grit Strength.

Zaterdagochtend 09.00-09.30uur Les Mills – Grit Strength.

De trainingen zullen medio september’18  uitgebreid worden met een workout of the day (crosstraining) en Bodypump. Wil je graag mee trainen dan kan je je inschrijven via onderstaande link. Bij onbeperkt trainen kan je meedoen met de trainingen van Ilja personal training en Lijfstijl centrum franken.

Meld je aan via de webshop of vul het contact formulier in. Er wordt binnen 24 uur na inschrijving via de website contact met je op genomem voor een intake en de inschrijving. 

5 + 8 =